Arany és ezüst ékszer webshop - ZOÉ Ékszer Kft.

Kérdésed van? Keress minket: info@zoeekszer.hu
+36-20-956-6999 | Sárvár, Batthyány u. 23

BEFEKTETÉSI ARANY

 

RÉMÍSZTŐ ÁREMELÉKEDÉSEK?! TAROL AZ INFLÁCIÓ ! 

ÓVJA MEG PÉNZE VÁSÁRLÓÉRTÉKÉT!

FEKTESSEN ARANYBA - MEGÉRI !

 

Miért tőlünk vásároljon aranyat?

 

  • 999,9 ezrelék tisztaságú befektetési aranyrudakat, aranyérméket kínálunk
  • ️ Minden aranyrúd "Good Delivery" tanúsítvánnyal rendelkezik
  • ️ Akár raktárkészletről, azonnal is vásárolhat
  • ️ Több 10 éves tapasztalattal segítjük Önt

 

ÉRVEINK A FIZIKAI ARANY VÁSÁRLÁSA MELLETT

 

A fizikai aranyba történő befektetés számos okból vonzó lehet, különösen hosszú távú pénzügyi stabilitás és értékmegőrzés szempontjából. Íme néhány érv, amiért érdemes fontolóra venni:

 

1. **Értékmegőrző szerepe**: Az arany évszázadok óta az egyik legmegbízhatóbb értékmegőrző eszköz. Míg a papírpénzek és egyéb pénzügyi eszközök inflációnak és gazdasági ingadozásoknak vannak kitéve, az arany megtartja vásárlóerejét, és idővel általában felértékelődik.

 

2. **Biztonságos menedék válság idején**: Gazdasági vagy politikai válságok idején az arany árfolyama általában emelkedik, mivel a befektetők biztonságot keresnek. Az arany így stabilizáló erőt jelenthet portfólióban olyan időszakokban, amikor más eszközök, például részvények vagy kötvények elveszíthetik értéküket.

 

3. **Diversifikáció**: Az arany kiváló eszköz lehet a befektetési portfólió diverzifikálására. Az arany árfolyama gyakran nincs korrelációban a hagyományos pénzügyi piacokkal, így segíthet kiegyensúlyozni a kockázatokat, és védelmet nyújthat a gazdasági zavarok ellen.

 

4. **Infláció elleni védelem**: Az infláció az idő múlásával csökkentheti a papírpénz értékét, de az arany megőrzi értékét. Történelmileg, amikor az infláció növekszik, az arany ára is emelkedik, így hatékony védelmet nyújt a pénz értékvesztésével szemben.

 

5. **Fizikai birtoklás**: A fizikai arany, például érmék vagy rudak formájában történő befektetés biztosítja, hogy a befektető ténylegesen birtokolja az értéket, nem csupán papíralapú eszközt. Ez növeli a kontrollt, hiszen nem függ pénzintézetektől vagy más harmadik felektől.

 

6. **Korlátozott kínálat**: Az arany véges erőforrás, és az évről évre történő kitermelés egyre költségesebb és nehezebb. A korlátozott kínálat hosszú távon hozzájárulhat az arany árfolyamának növekedéséhez.

 

Összességében a fizikai arany biztonságot, stabilitást és védelmet nyújt a pénzügyi piacok volatilitásával és a gazdasági bizonytalanságokkal szemben. Ideális választás azok számára, akik hosszú távú értékmegőrzést keresnek.

 

A befektetési aranyat napi , tőzsdei árfolyamon kínáljuk, különböző kiszerelésekben.

Készséggel állunk magánszemélyek és cégek részére is.

Segítünk a megfelelő portfólió kialakításában.

Pénzét, adatait bizalmasan kezeljük!

 

Rugalmasak vagyunk! Akár házhoz is megyünk!

 Keressen bennünket bizalommal! Kérdéseire is szívesen válszolunk!

Rendelje meg fizikailag kézzelfogható és birtokba vehető aranyrúdjait!

Keresse befektetési tanácsadónkat napi, aktuális árfolyamért és tanácsért.

Készséggel állunk rendelkezésükre.

Tóth Gábor 

befektetési tanácsadó , ügyvezető Zoé Ékszer Kft.

06-20-9566999

 

 

 

 

 

 

Olvassa el PR cikkünket itt:


http://www.onlinecegtar.eu/prcikktar/26-interjuk/79-sarvar-befektetesi-arany-az-adomentes-szepsega-befektetesi-arany-zoe-gold-kft.html?start=1

 

 

 


4termék 14
4termék 14