Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Partnereink
Fórum
Nincsenek témák!
Facebook
Google plusz
Kapcsolat
Elérhetőségek
ZOÉ ÉKSZER Kft.
Tel.:+36-20/9566-999
Cím: 9600 Sárvár,
Batthyány u.34 3.épület

UNIQUE&Co. exkluzív EZÜST ÉKSZEREK

Főkategória >EXKLUZÍV EZÜST ÉKSZEREK >UNIQUE&Co. exkluzív EZÜST ÉKSZEREK

A Unique&Co sikertörténete 1993-ban kezdődött Németországban.
Az alapítók célja, hogy legyen végre egy jó minőségű márka a divatékszer piacon, ami megfelel a minőséget szerető és a különlegességet kedvelő vásárlók igényeinek. Bizonyítani akarták, hogy igenis a divatékszer piacra is lehet magas minőségű terméket készíteni. A későbbi sikerek igazolták őket és a márka népszerűsége azóta is töretlen.
A Unique&Co ékszerek minőségi anyagokból készülnek, divatosak és megtartják könnyen felismerhető identitásukat.

A márka 1999-ben jelent meg az Egyesült Királyságban, ahol az elsők között mutatta be nemesacélból és titánból készült ékszereit.
A Unique&Co sikerének titka az újszerű anyagok és technológiák használatában és a kiváló gyártási minőségben rejlik. Ennek köszönhetően a szigetországban jelenleg is az egyik legnépszerűbb márka a divatékszerek piacán.

A gyártás mögött modern, innovatív elképzelések, és szakértelem áll. Így születnek meg a márka divatos és egyben időtálló darabjai.

Köszönhetően a Unique&Co márka széles választékának mindenki könnyen megtalálja a szívéhez közel álló ékszert kortól és nemtől függetlenül.
A Unique&Co ékszerek természetes anyagokból (bőr, kaucsuk, szénszál) és nemesacélból készülnek, időtálló, tartós használatra tervezve. Eme tulajdonság kiemeli a piacon létező hasonló termékek közül.

Az ékszerek nikkelmentesek. Így bátran hordhatják azok is, akik érzékenyek a fémre, hisz antiallergén tulajdonságúknak köszönhetően nem okoznak allergiás reakciót.
Fém részeik rozsdamentes acélból készülnek, ami magában hordozza azt az előnyös tulajdonságot, hogy nem oxidálódik, nem színeződik el, ellenáll az ütéseknek, karcolásoknak.
A színezett (arany és rosé arany) fém részek PVD bevonattal készülnek, mely a gyártás során szorosan összekötődik az acéllal, rendkívül szilárd felületet képezve rajta. Ennek eredményeképpen a színezés nem pattog le, mivel ez a módszer tartósabb védelmet biztosít a fém elemeknek.
Az ékszerek az Egyesült Királyság mellett Írországban, Németországban, Svájcban és Ausztriában is kaphatóak. 2013-tól már Magyarországon is elérhető a márka. A Unique&Co kedvező áraival és megbízható minőségével méltán népszerű a hazai piacon.
A Unique@Co márka képviseletében kívánjuk minden kedves vásárlóknak, hogy legyen boldog tulajdonosa egy Unique@Co ékszernek!
 Sorrend:

Webáruház készítés