Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Partnereink
Fórum
Nincsenek témák!
Facebook
Google plusz
Kapcsolat
Elérhetőségek
ZOÉ ÉKSZER Kft.
Tel.:+36-20/9566-999
Cím: 9600 Sárvár,
Batthyány u.34 3.épület
Termék részletek


EZÜST, ATLANTISZI GYŰRŰ - Ag10196

EZÜST, ATLANTISZI GYŰRŰ - Ag10196
 • EZÜST, ATLANTISZI GYŰRŰ - Ag10196
 • EZÜST, ATLANTISZI GYŰRŰ - Ag10196
 • EZÜST, ATLANTISZI GYŰRŰ - Ag10196
(17 150 Ft)

Ezüst, atlantiszi gyűrű, antikolt.

Szimbolikus ékszer.

 

Méret: 63

Súly: 4,9

 

A női párja: 55 méret - 15750.- Ft ( Ha ezt is szeretné, akkor kérem a megjegyzésben tüntesse fel.)

 

AZONNAL SZÁLLÍTJUK.

AKÁR EGY NAP ALATT ÖNNÉL LEHET.

 • Az összegyűjtött eredmények alapján André de Bélizal megállapította, hogy az atlantiszi jelet hordozó gyűrű hatalmas erejű energetikai védőpajzs, amely viselőjét mindennemű külső káros befolyástól megóvja.

  Roger de Lafforest emlékezetes interjúgyűjteményt készített az idős André de Bélizallal. Álljon itt egy idézet Roger de Lafforest írásából:

  "Valóban e gyűrű melyet valószínűleg Atlantisz lakói, az óegyiptomiak örökhagyói készítettek különleges titok kapuját nyitja ki előttünk, a megmagyarázhatatlan kiválasztottság és védelem titkát, melyet a kiváltságos formák által sugárzott hullámok biztosítanak, védve minden láthatatlan káros külső hatás vagy agresszió ellen. Valóban léteznek olyan ún. alak hullámok, amelyek képesek létrehozni rendíthetetlen védőkorlátot, megállítva és semlegesítve minden olyan erőt, amely például egy lakás vibrációs légkörét vagy lakóinak egyensúlyát megzavarhatná, beleértve egészségüket, esélyeiket, szerencséjüket. Az atlantiszi gyűrű éppen ilyen csodákra képes."

  André de Bélizal radiesztéziai kutatásai során a gyűrű következő tulajdonságait írta le:

  A gyűrű mintázata elektromágneses (a tűz elemmel azonos) hullámokat sugároz, melyek képesek létrehozni egy, még kideríthetetlen elv szerint aktívan működő védőpajzsot, (tűzkör) megelőzve minden káros energetikai befolyást, mint pl. a geofizikai okok vagy a légkör rezgésének zavaró hatásai. Ide tartozik továbbá bármilyen rossz kívánság, átok, rontás vagy egyéb mágikus agresszió energetikai töltésének közömbösítése (vagy akár transzformálása) is. A védelmet működtető erő emellett tiszteletben tartja szabad akaratunkat, így ha valaki például öngyilkossági tervet fontolgat, a gyűrű nem fogja megakadályozni ennek végrehajtásában. (Tehát csak a kívülről jövő negatív erők ellen véd, a saját belső negativitásunktól nem)

  A második tulajdonsága a gyógyítás. Természetesen nem a konkrét organikus sebek gyógyításáról van szó, hanem bizonyos funkciók és az energetikai egyensúly helyreállításáról, illetve fájdalomcsillapításról. (Harmónia helyreállítása)

  A harmadik tulajdonsága az intuíció és az érzékszerveken túli érzékelés megerősítése. A gyűrű segít az olyan dimenziókkal való kapcsolatteremtésben, amelyekről eddig csak a metafizikai jelenségek kapcsán hallhattunk információkat. A gyűrű viselője érzékennyé válik bizonyos hatásokra és üzenetekre, melyeket másképpen nem tudott volna érzékelni. (Képességek erősítése)

  A gyűrű mintája a hordozó anyagtól függetlenül is működik, így akár ábra formájában is. (Szimbólum)

  Forrás: http://ezomisztika.hu/book/export/html/147

 • Cikkszám
  unas_283017
Webáruház készítés